середу, 6 березня 2019 р.

Ювілейна акція «Шевченка читають всі»


Протягом дня 6 березня в рамках ювілейної акції «Шевченка читають всі», яка приурочена 205-й річниці від дня народження великого українського поета і художника, працівниками бібліотеки проведені заходи, які об’єднують всіх українських дітей навколо безсмертного «Кобзаря».

У бібліотеці оформлена книжкова виставка «Не забуде Україна Кобзареві співи», Користувачі бібліотеки мали змогу, з допомогою книжкової виставки, перегорнути сторінки життя Великого Кобзаря,  та за бажанням зачитати  улюблені вірші і цим висловити свою шану Великому Кобзареві.
 З учнями 5-6 класів емоційно відбувся поетичний вернісаж «Шевченко – символ української нації». Діти декламували поезії Тараса Шевченка, засвідчуючи цим повагу до української мови та творчості Великого Кобзаря.
В НВК № 13  відбувся літературний ярмарок  «І твоя, Кобзарю, слава не вмре, не поляже» Протягом заходу відбулися читання поетичних і прозових творів Т. Г. Шевченка, та їх інсценізація.
Заходи пройшли у теплій атмосфері  і ми переконані, що Шевченківські дні надовго запам’ятаються користувачам нашої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!