вівторок, 7 липня 2015 р.

Вільна книга у вільне читання


 Відкриття пункту буккросингу!
За ініціативи міського голови Михайла Сімашкевича та підтримки департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради в місті продовжено акцію «Буккросинг» (Вільна бібліотека).
 На дитячому майданчику  мікрорайону  Черьомушки бібліотекою філією №3 та філією №8 для дітей організовано та презентовано жителям мікрорайону «Вільну бібліотеку»
Процес буккроссингу полягає у найпростішій дії, базованій на принципі «прочитав – віддай іншому».
Ти прочитав книгу – залиши її у громадському місці для того, щоб інша, випадкова людина могла цю книгу прочитати, а та у свою чергу повинна теж віддати прочитану книгу.
Першими учасниками «Буккросингу» стали діти мікрорайону. Саме тут хлопчики мали  змогу поспілкуватися з друзями, обмінюватись книжками, ділитися власними емоціями та враженнями після їхнього прочитання.
Шановні користувачі, відвідувачі, друзі бібліотеки!
 Запрошуємо всіх переглянути дома свої  полички з книгами, якщо у вас є книги для яких ви хочете дати простір для читання,  приєднуйтесь  до  руху «Буккросинг»!
Виберіть нову і цікаву книгу зі своєї домашньої бібліотеки, якою Ви хочете поділитися, і приходьте 19 липня 2015 року 0 16:00  на дитячий майданчик мікрорайону Черьомушки саме тут для Вашої книги стане домівка «вільних» книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!