пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Пересувна молодіжна виставка «Разом» від Конгресу національних громад України



         ПРЕС-АНОНС
       Пересувна молодіжна  виставка «Разом» 
від Конгресу національних громад України
в рамках проекту «Освіта з попередження ксенофобії для учнів та вчителів національних громад» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Партнерами у виконанні Проекту є Київський освітній центр 
«Простір толерантності» та ГО «Есперо». 

    15 травня 2015 року  у Кам’янець - Подільську бібліотеку-філію  №8  для дітей  прибуває  пересувна молодіжна  виставка «Разом» від Конгресу національних громад України, яку презентуватиме  Благодійний Фонд «Ксена» в рамках проекту «Освіта з попередження ксенофобії для учнів та вчителів національних громад» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Партнерами у виконанні Проекту є Київський освітній Центр «Простір толерантності» та ГО «Есперо».
               Особисті, дуже зворушливі історії та фотографії молодих людей на стендах відкривають Україну як багатонаціональну державу, де кожній громаді є місце. Представники різних національностей розповідають про можливості реалізації своїх прав в Україні. Персональні інтерв’ю доповнюються історичною інформацією про особливості розвитку етнічної спільноти в Україні. Українці, вірмени, греки, кримські татари, євреї, рома, росіяни, румуни, угорці, болгари, німці – герої виставки. 
          На виставці також представлені історії переселенців.
         Виставка експонуватиметься у бібліотеці з 18 травня по 4 червня 2015 року. 
        Також запрошуємо жителів  міста стати учасниками інтерактивних екскурсій-тренінгів з виховання міжетнічної толерантності.  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!