вівторок, 24 березня 2015 р.

В пошуках рецептів щастя


23 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячої книги у бібліотеці пройшов літературно-краєзнавчий квест «В пошуках рецептів щастя».
Літературний-краєзнавчий квест  зібрав бабусів, батьків  та дітей різного віку від 2 до 10 років.
На захід завітала сама авторка книг-путівничків із серії «Пригоди пацючка Міхала»  Анастасія Введенська «Рецепт Щастя» та провела чудовий майстер-клас із виготовлення власної книжки.
 Довгоочікувана презентація четвертої книжечки-путівничка пригоди пацючка Міхала «Рецепт щастя» захопила дітвору. Талановита кам’янецька казкарка і чудова художниця Анастасія Введенська переконала присутніх, що рецепти щастя таки існують, вживаючи їх щодня можна буди завжди щасливими.

У бібліотеці царила атмосфера справжнісінького щастя та творчого безладу.
Майстер-клас, яким так вправно керувала майстриня мав вражаючі результати. Кожна дитина самотужки створила свою книжечку. Присутні не тільки оформили її, а і розпочали писати сюжет книги.
 В кінці заходу кожна дитина мала свою готову книжечку та фотографію на пам'ять.











Захід удався!.

Вкінці заходу Анастасія Введенська для бібліотеки залишила автографи на своїх чотирьох книжечках. А користувачі, які не побували на заході зможуть прочитати у бібліотеці четверту книгу молодої письменниці  «Рецепт Щастя» та дізнатися з книги, як і де їх можна знайти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!