неділю, 30 листопада 2014 р.

Незвичайний ДЕНЬ БЕЗПЕКИ


Незвичайний День безпеки пройшов у бібліотеці з дітьми різної категорії.
Для користувачів 1-4 класів пройшов конкурс «Безпечна зимонька, зима»,
а користувачі старшого віку 5-8 класів прийняли залюбки участь у рольовій грі "Мінуси у зимовий час".


Зимові прогулянки завжди приносять дітям дуже багато радості. Вони ще з осені чекають першого снігу, коли можна зліпити сніговика, пограти в сніжки і звичайно ж покататися на санках.
На жаль зимовий час має і свої мінуси –  удари, переохолодження, обмороження. Цей перелік можна ще продовжити.
 Тому правила безпеки завжди корисно повторювати. Малюки 1-4 класів активно і весело прийняли участь у літературному конкурсі. Учасники  відповідали на загадки про основні правила безпеки поведінки на вулиці зимою, на прикладі літературних героїв книг вміло аналізували безпечну поведінку.
Бібліотекар познайомила їх з широким колом яскравих цікавих книжок, присвячених саме правилам безпеки.
Вкінці заходу діти переглянули мультики "Уроки обережності" http://youtu.be/lRVMh2yt380 



Рольова гра «Мінуси в зимовий час» дітей старшого та середнього віку на короткий час перетворила в команди рятівників. Всі вони із захопленням взяли участь в моделюванні справжніх ситуацій, які виникають на вулицях в морозний час. А керувала всім цим дійством і перевіряла знання всіх учасників, бібліотекар. Потім кожного рятівника було нагороджено солодким медальйоном.



Незвичайний День безпеки вдався, всі були задоволені. Такі заходи допомогли дітям поновити свої знання з правил безпечної поведінки на вулицях міста.  Всі наші користувачі завжди пам’ятатимуть про безпеку у зимовий час та залишатимуться живими, здоровими і щасливими. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!