неділю, 14 вересня 2014 р.

Світла і вічна пам’ять директору Кам'янець-Подільської міської бібліотечної системи Валерію Миколайовичу Любецькому.



Сьогодні, 14 вересня 2014 року, на 53 році життя передчасно через нетривалу хворобу пішов з життя наш директор Кам'янець-Подільської міської бібліотечної системи Валерій Миколайович Любецький.
Життєвий шлях Валерія Миколайович – зразок людської гідності, працелюбності, доброзичливості, принциповості, відповідальності, добропорядності, вміння толерантно працювати з людьми.
З ним ми втратили  особистість, людину, яка протягом всього свого життя наполегливо і послідовно працювала над розвитком бібліотечної справи.
Валерій Миколайович був не просто висококваліфікованим і прекрасним керівником, а й доброю, порядною і чуйною людиною.
Міська бібліотечна система  втратила високопрофесійного і мудрого керівника, справжнього оптиміста. Вимогливий до себе та підлеглих, Валерій Миколайович завжди користувався заслуженим авторитетом та повагою серед колег, користувачів бібліотек.
Смерть невблаганна, вона забрала від нас не просто прекрасну людину,  хорошого сім’янина, чудового, люблячого батька та дідуся, але й справжнього українця та патріота свого міста.
Важко знайти слова, які могли б зменшити біль рідних, друзів, колег, хто втратив близьку і дорогу людину... Не стало Валерія Миколайовича , але світла пам’ять про нього навічно залишиться в наших серцях...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякую!